جستجوی این وبلاگ

آبان ۱۵، ۱۴۰۳

نرگس محمدی «مشکوک به سرطان» است


 نرگس محمدی اعلام کرد که در جریان انتقال هفته گذشته این زندانی سیاسی به بیمارستان و آزمایش‌های متعدد، در ساق پای راست او «یک ضایعه استخوانی مشکوک به سرطان» تشخیص داده شد که لازم است برای تشخیص نهایی به‌سرعت «نمونه‌برداری یا جراحی» انجام شود.


مصطفی نیلی، وکیل نرگس محمدی فعال حقوق بشر زندانی در اوین، روز یک‌شنبه ۱۳ آبان در گزارشی از وضعیت سلامت او بر اساس نتایج پی‌گیری‌های درمانی موکلش در اعزام هفته گذشته به بیمارستان، در شبکه اجتماعی ایکس تأکید کرد که خانم محمدی «از بیماری‌های متعددی رنج می‌برد.»


به گفته آقای نیلی، ««یکی از رگ‌های اصلی قلب» نرگس محمدی که «در سال ١۴٠٠ و پس از سکته در زندان قرچک استنت‌گذاری شده بود به دلیل مشکلاتی که در دیواره اصلی به وجود آمده مجددا آنژیو گرافی شد و حسب توصیه پزشک شان ضرورت دارد سه ماه بعد مجدد معاینه انجام پذیرد.»


او همچنین گفت که «ام‌آرآی از ناحیه گردن و کمر» نرگس محمدی، «نشان از پیشرفت بیماری‌های آرتروز و دیسک دارد؛ با این حال، «از سال گذشته پزشک دستور ۱۰ جلسه فیزیوتراپی و کایروپراکتیک را داده که تاکنون با اعزام» او «موافقت نشده» و «پزشک درباره تأخیر در این امر هشدار داده که باعث عواقب جبران‌ناپذیر خواهد شد.»


وکیل نرگس محمدی همچنین گفت که پزشک متخصص گوارش برای او داروهای جدیدی تجویز کرده و «در ناحیه سینه سندروم تیتز تشخیص داده شد»؛ همچنین، سونوگرافی «از توده‌های سینه راست»، تغییری نشان نداده است.


مصطفی نیلی همچنین گفت: «پس از انجام بن اسکن یک ضایعه استخوانی در ناحیه ساق پای راست مشاهده» شد و پس از انجام ام‌آرآی تشخیص داده شد که «این ضایعه مشکوک به سرطان است و برای بررسی و تشخیص بدخیم بودن یا عدم آن، نیاز به نمونه‌برداری با جراحی است که بایستی در اسرع وقت انجام شود.»


وکیل خانم محمدی با تأکید بر ضرورت «نیاز به مراجعه مستمر جهت پیگیری امور درمانی و دور بودن از فضای استرس‌زا که به‌شدت مورد تأکید پزشکان» این زندانی سیاسی است، گفت که «تقاضای اعزام مکرر» او و «مرخصی و توقف اجرای حکم را از دادستانی پیگیری» خواهند کرد.


روز گذشته، هیلاری کلینتون وزیر خارجه اسبق آمریکا گفت که مقامات قضایی جمهوری اسلامی «با خودداری از دسترسی به مراقبت‌های پزشکی مورد نیاز نرگس محمدی، این فعال بازداشت شده و برنده جایزه صلح نوبل را به آرامی می‌کشند.»


همچنین، ائتلاف «آزادی نرگس» روز پنجشنبه سوم آبان خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط او و خواستار دسترسی فوری وی به درمان پزشکی ضروری شده بود.


تقی رحمانی، همسر نرگس محمدی نیز هفته گذشته اعلام کرده بود که «۹ هفته تاخیر در درمان در کنار سال‌ها حبس و سلول انفرادی به سلامتی نرگس آسیب جدی وارد کرده و او نیازمند یک دوره طولانی مراقبت پزشکی است.»


نرگس محمدی، زندانی سیاسی در اوین و برنده جایزه صلح نوبل پس از تحمل سال‌ها زندان به بیماری‌های مختلف از جمله ناراحتی قلبی، وجود توده در ناحیه پستان، و کمردرد مزمن مبتلا است و پیش از این با کارشکنی مقامات زندان از اعزام به بیمارستان برای انجام آنژیوگرافی و مراقبت‌های دیگر محروم شده بود.


نرگس محمدی، مدافع حقوق بشر، به دلیل فعالیت‌هایش بارها به دست مقامات جمهوری اسلامی بازداشت و زندانی شده است.


دوره کنونی حبس نرگس محمدی از آبان ۱۴۰۰ آغاز شد و در پی محکومیت او در اردیبهشت همان سال. با افزودن موارد بیشتری که در دی و مهر ۱۴۰۱ و همچنین دی، خرداد و مهر ۱۴۰۳ علیه او مطرح شد. او اکنون به ۱۳ سال و ۹ ماه حبس و ۱۵۴ ضربه شلاق محکوم شده است. اتهامات او شامل «فعالیت تبلیغی علیه نظام» و «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» است.

هیچ نظری موجود نیست:

خشونت خانگی؛ یک زن در مراغه توسط همسرش به قتل رسید

 یک زن در مراغه به وسیله سلاح گرم توسط همسرش به قتل رسید. متهم پس از بازداشت، انگیزه خود از این اقدام را اختلافات خانوادگی عنوان کرد. به گزا...