صدای آمریکا
نعمت احمدی حقوقدان میگوید: «بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی دادسرا اجازه ورود به موضوع « بدحجابی» و احضار مردم را ندارد و این به این معنی است که دست ضابط قضایی در این امر بهکلی بسته است.»
به گزارش خبرآنلاین این استاد حقوق با بیان اینکه «شما هرچه ممنوعیت بهخرج دهید، حرص مردم را بیشتر میکنید» افزود: «حجاب را نباید با تندرویها و اقدامات غیرقانونی به نبرد داخلی با یک نسل تبدیل کرد، ما در مورد جرم و مجازات قانون داریم که چه چیز جرم است و مجازاتش چیست و در کجا باید رسیدگی شود و چه کسی باید رسیدگی کند. شرح وظایف نیروی انتظامی هم مشخص است.»
نعمت احمدی در ادامه با زیر سوال بردن طرح «کنترل هوشمند بیحجابها» و کنترل رفتار شهروندان با دوربین تصریح کرد: «من نمیدانم که این دوربینها جواب میدهد و آیا شدنی است یا خیر؟ من متوجه نمیشوم خروجی این قضیه چه چیزی میتواند باشد اما میدانم که باید از اعتراضات سال گذشته درس بگیریم و فضا را برای چنین التهاباتی مهیا نکنیم و حجاب را به موضوعی برای دور شدن اذهان عمومی از مشکلات اقتصادی تبدیل نکنیم.»
علی مجتهدزاده وکیل دادگستری در تهران هم میگوید: «عکسبرداری» برای شناسایی زنانی که حجاب اجباری از سر برداشتهاند، «ناقض حریم خصوصی» و «غیرقابل اجرا» است.
او روز یکشنبه ۲۷ فروردین به سایت خبری تحلیلی دیدهبان ایران گفت: «قانون درباره مخالفت با حجاب هیچ اشارهای نکرده فقط مجازات برای رعایت نکردن حجاب شرعی در قوانین آمده که آنهم صراحتا به روسری اشاره ندارد و این طرح در قانون پیش بینی نشده است.»
احمدرضا رادان فرمانده نیروی انتظامی گفته بود از روز شنبه ۲۶ فروردین نیروهای انتظامی با استفاده از دوربینهای ترافیکی، مخالفان حجاب اجباری را شناسایی و آنها را به دادگاه معرفی میکنند.
با گذشت سه روز از اجرای این تهدید، ویدیوهای منتشر شده در فضای مجازی نشان میدهد که بسیاری از زنان به صورت گسترده در شهرهای مختلف کشور بدون حجاب اجباری تردد میکنند.
روزنامه «کیهان» روز یکشنبه در واکنش به حضور گسترده زنان بدون داشتن حجاب اجباری در سطح معابر عمومی در روزهای اخیر، با وجود تهدید و ارعاب مقامات و عوامل جمهوری اسلامی، مدعی شد که تصاویر پخش شده از «شبکههای فارسی زبان» از این زنان، «ساختگی و جعلی» است.
با جان باختن مهسا (ژینا) امینی پس از بازداشت به دست ماموران گشت ارشاد، شمار فزایندهای از دختران و زنان ایرانی مخالف حجاب اجباری از جمله بازیگران، ورزشکاران، دانشآموزان و دانشجویان، به رغم تهدیدهای مکرر مقامات و نهادهای جمهوری اسلامی از پوشیدن روسری در اماکن عمومی خودداری میکنند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر