بر اساس آمار سازمان ثبت احوال کشور ، طی شش ماه و 16 روز نخست سال 1400 ، تعداد 791 کودک از مادران 10 تا 14 سال متولد شد.
به میزان بر اساس آمار منتشر شده از این سازمان ، از مادران 15 تا 19 ساله نیز ، تعداد 36 هزار و 562 کودک در بازه زمانی اشاره شده (30 اسفند ۹۹ تا ۱۶ مهر ۱۴۰۰) متولد شده اند ؛ مادرانی که تا سن ۱۸ سالگی قوانین قوانین بینالمللی کودک را مورد توجه قرار داد.
استان سیستان و بلوچستان با ثبت تولد 248 نوزاد ، دارای بالاترین آمار زایمان کودکممادران 10 تا 14 سال در ایران است و خراسان جنوبی با تولد یک پسر ، کهگیلویه و بویراحمد و قم هر کدام با تولد یک دختر و ایلام با تولد دو دختر ، استانهای هستند که کمترین کودکان از مادران 10 تا 14 سال در آنجا متولد شده اند.
عموم موارد کودکمهمری شامل ازدواج مردان با دختران کودک و نوجوان است. سال سنستر که کودکمهمسری در کشور به عنوان یک معضل آماده شده است و به رغم درخواست فعالان حقوق زن و فعال مدنی ، هنوز تغییر نکرده است در قوانین ایجاد نشده و برای ازدواج کودکان من قانونی قانونی آنچنانی وجود ندارد.
در ایران و قانون ، حداقل سن قانونی ازدواج دختران ۱۳ سال است ، اما با موافقت پدر و «به شرط مصلحت ، با تشخیص دادگاه صالح» می توانم با دختران کوچکتر از ۱۳ سال هم ازدواج کرد.
در قوانین رسمی کشور به ازدواج کودکان زیر 13 سال هم چراغ سبز نشان داد که ایران یکی از محدود کشورهایی است که قانون خانواده رسما ازدواج دختران کوچک از 15 سال را مجاز می داند.
بررسی آمار سالانه حاکی از آن است که در دهه اخیر بیش از ۱۵ هزار دختر زیر ۱۵ سال در ایران فرزند به دنیا آوردهاند، بعلاوه بنا به آمار سازمان ثبت احوال ایران، از سال ۱۳۹۲ تا سال ۱۳۹۹ در مجموع بیشتر از یک میلیون دختر زیر ۱۸ سال در ایران ازدواج کردهاند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر