-در حالی که ارس امیری، فعال فرهنگی و دانشجوی ایرانی دانشگاه کینگستون و کارمند سابق دفتر شورای فرهنگی بریتانیا، نزدیک به ۳ سال از دوران محکومیت خود را سپری کرده است، حجت کرمانی، وکیل مدافع وی از تبرئه موکلش خبر داد. خانم امیری پیشتر توسط دادگاه انقلاب تهران به ۱۰ سال حبس محکوم و حکم صادره در دادگاه تجدیدنظر عینا تایید شد. وی در شهریورماه ۹۷ جهت تجمل دوران محکومیت خود بازداشت و به بند زنان زندان اوین منتقل شد.
ارس امیری، فعال فرهنگی و دانشجوی ایرانی دانشگاه کینگستون و کارمند سابق دفتر شورای فرهنگی بریتانیا، در پی پذیرش اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور، از اتهامات وارده تبرئه شد.
حجت کرمانی، وکیل مدافع ارس امیری در این خصوص گفت: با درخواست اعاده دادرسی موضوع ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری، احکام صادره علیه خانم ارس امیری توسط ریاست قوه قضاییه، “خلاف شرع بین” تشخیص داده شد و با پذیرش اعاده دادرسی، پرونده جهت رسیدگی به دیوان عالی کشور ارجاع و نهایتاً حکم برائت خانم ارس امیری از اتهام “اداره شبکه براندازی” از طریق کار در بریتیش کانسیل، صادر شد.
صدور حکم برائت ارس امیری در حالی صورت میگیرد که این دانشجوی ایرانی دانشگاه کینگستون بریتانیا سه سال از دوران محکومیت ده ساله خود را در زندان سپری کرده است.
ارس امیری لاریجانی در تیرماه امسال، در پی پذیرش اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور، به صورت موقت و با تودیع قرار وثیقه از زندان اوین آزاد شد.
وی پیشتر در تاریخ ۲۳ اسفندماه ۱۳۹۶ توسط ماموران وزارت اطلاعات بازداشت و در تاریخ ۳۱ اردیبهشتماه سال ۹۷ با تودیع وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی از زندان اوین آزاد شد.
خانم امیری در تاریخ ۲۳ اردیبهشت ۹۸ توسط شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران، به ریاست ابوالقاسم صلواتی، تحت عنوان اتهام “اداره شبکه براندازی” به ۱۰ سال زندان و دو سال محرومیتهای اجتماعی از جمله ممنوعالکاری و ممنوعالخروجی پس از تحمل حبس ده ساله محکوم شد. اتهامی که توسط سخنگوی قوه قضاییه در رسانه های عمومی “جاسوسی” عنوان شد.
این حکم در مردادماه ۹۸ بدون تشکیل جلسه و حضور وکیل، توسط دادگاه تجدیدنظر استان تهران عینا تایید شد.
این دانشجوی ایرانی دانشگاه کینگستون بریتانیا در تاریخ ۱۶ شهریورماه سال ۹۷ در پی احضار به دادسرای اوین توسط نیروهای امنیتی بازداشت و دو روز بعد به بند زنان این زندان منتقل شد.
ارس امیری، فعال فرهنگی، دانشجوی ایرانی دانشگاه کینگستون، کارمند سابق دفتر شورای فرهنگی بریتانیا (بریتیش کانسیل) و دانشجوی کارشناسی ارشد فلسفه هنر است که در زمینه برگزاری نمایشگاهها و جشنوارههای هنری مشترک میان هنرمندان ایران و بریتانیا فعال بوده و با شورای فرهنگی بریتانیا (بریتیش کانسیل) همکاری داشته است.
این شورا که زمانی در ایران نمایندگی مستقل داشت، از فوریه ۲۰۰۹ بعد از احضار کارکنانش به دستگاههای امنیتی، فعالیت خود در تهران را متوقف کرد.
یکی از اعضای خانواده امیری پیشتر به رسانهها گفته بود تعاملات فرهنگی ارس امیری با هماهنگی و زیر نظر معاونتهای مختلف وزارت ارشاد ایران انجام میشده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر